Ministarstvo spoljnih poslova Turske objavilo ‘’ Diplomatski portal ‘’

  • 11th June 2015
  • 644 Views
Ministarstvo spoljnih poslova Turske objavilo ‘’ Diplomatski portal ‘’

diplomatic portal

Ministarstvo spoljnih poslova Republike Turske, aktiviralo je protekle sedmice komunikacioni portal “ Diplomatic portal “.

MSP Turske namerava da on postane važan informativni kanal ministarstva i diplomatskih misija Turske, koji će povećati interakciju ambasada i Ministarstva.
Portal će služiti i kao online platforma za povezivanje stranih diplomata u Turskoj.

Iako je Turska država proteklih godina bila u centru svetske pažnje privremenim zabranama YouTube, Twitter i Facebook društvenih mreža, njeno Ministarstvo spoljnih poslova opredeljeno je ka korišćenju novih tehnologija u diplomatiji.

Zamenik ministra spoljnih poslova, g-din Naci Koru, koji rukovodi procesom modernizacije turske diplomatije, predstavio je novinarima diplomatski portal i naglasio važnost digitalne diplomatije i razmene informacija bez korišćenja suvišne papirologije. Koru je naglasio da će ’’ strane diplomate, od dolaska u Ankaru moći da pronađu sve informacije na ovom novouvedenom portalu ’’ .

’’ Diplomatic portal ’’ https://diplomatic.mfa.gov.tr/ biće u službi diplomatskim misijama kao mesto svakodnevnog pristupa i brze razmene informacija o seminarima, radnim sastancima i drugim događajima relevantnim za diplomatski korpus u Ankari.

Redakcija BIDD-a

Please follow and like us:

RSS Diplo Portal Belgrade

  • От полиомиелита до ковида. Как США и СССР победили полиомиелит. 24th October 2020
    Как США и СССР победили полиомиелит и что мешает странам объединить усилия в борьбе с COVID-19 в наши дни 24 октября – Всемирный день борьбы с полиомиелитом. В середине XX века эта болезнь приобрела характер национального бедствия во многих странах. Она уносила тысячи жизней, около 40% заболевших становились инвалидами. О том почему идеологические противники — […]
  • EIB i Erste Banka potpisale kreditnu liniju od 30 miliona evra za brzi oporavak malih i srednjih preduzeća u Srbiji 23rd October 2020
    Evropska investiciona banka (EIB) i Erste Banka ugovorile su kreditnu liniju od 30 miliona evra kako bi se omogućio snažan oporavak malih, srednjih i srednje kapitalizovanih preduzeća u Srbiji, kao odgovor na pad ekonomske aktivnosti izazvane virusom korona.Kreditna linija će omogućiti Erste Banci da obezbedi kredite preduzećima koja su pretrpela teške posledice pandemije i na […]

Catalog of Destroyed and Desecrated Churches in Kosovo ( VIDEO )

Please follow and like us:
Scroll Up
error

Enjoy BIDD? Please spread the word :)